VIGTIGT - Kontingent

Du skal være medlem af både Odense Sports Centrum OG Vikings Cheerleaders for at træne på et hold. 

Eksempel:
Mette er en udøver på 10 år, som gerne vil gå til cheerleading. Som udøver hos Vikings Cheerleaders skal hun være medlem af Odense Sports Centrum. Her betaler hun et aldersspecifikt kontingent. For Mette på 10 år er det 594 DKK hver 3. måned. Da hun går på holder “Bifrost peewee” skal hun også betale et klubspecifikt bidrag som er uafhængigt af hendes alder, men afhængig af hendes hold – som set her under.  For peewee er dette 100 DKK pr. 3. måned.

Mette betaler derfor: 
594 DKK + 100 DKK = 694 DKK pr. 3. måned. 

Det koster derfor 2.776 DKK om året at træne som peewee hos Vikings Cheerleaders. 

Medlemskab af Odense Sports Centrum (SC)

Da Vikings Cheerleaders er en del af Odense Sports Centrum er det et krav at man er medlem af deres organisation og betaler kontingent der. Odense Sport centrum har også andre fordele – som fri træning på alle organisationens hold og fitness. 

Medlemskab af Vikings Cheerleaders

Om Bifrost
Bifrost er vores peewee level 2 hold. Udøverne er i alderen 7-12 år – født 2013-2009. Holdet er et opvisningshold og deltager årets forskellige opvisninger både eksternt og internt i klubben.

Tid og sted
Cheertræning: Tirsdag kl. 16:30-18:30 i Blå hal, med smidighedstræning den sidste halve time. (afhentning af børn sker i receptionen, da vi sender udøverne dertil efter træning).
Tumblingtræning: Fredag kl. 17:00-18:30 i Blå hal.

Træningen
Cheerleading består primært af dans, stunting (akrobatik), tumbling (spring) og jumps. Alt dette vil indgå i Bifrosts træninger hvor vi desuden går op i at styrke udøvernes motorik, kropskontrol og forbedre deres kropslige forståelse. Udøverne trænes i basisøvelser således de hurtigt får gode oplevelser med sporten. Holdets trænere går op i at træningen er fuld af leg, kammeratskab, tillidsøvelser og tryghed. Her skal være plads til alle.

Vil du gå på Bifrost?
Holdet er åbent for nye udøvere i august og september, og lukker derefter for at gøre klar til juleopvisning i november. Holdet har derefter åbent i december og lukker igen i januar for at blive klar til både Danmarksmesterskaberne og sommeropvisning i sommerhalvåret.

Træner
Hovedtræner/Headcoach
Silke Pucill, tlf. 41271837

Hjælpetrænere
Katrine & Klara

Tilmelding og betaling
Er Bifrost noget for dig?
Vil du prøve at gå på holdet 2 gange inden du tilmelder dig? Skriv til holdets headcoach og hør hvilken dag du skal komme.

100 DKK/3. mdr

Om Ravens
Ravens er vores junior level 3 hold. Udøverne er i alderen 12-15 år – født i 2009-2005. Holdet er et konkurrencehold og deltager i op til eksterne konkurrencer 1-3 gange årligt samt interne opvisninger. Går du på holdet vil du få tilbuddet om ekstra træninger som bruges til at træne op til football kampe når vi skal ud og vise os for publikum og rekruttere nye holdkammerater.

Tid og sted
Cheertræning: Mandag kl. 16:30-18:30 i Blå hal, med smidighedstræning i sidste halve time. (Afhentning af udøvere foregår i receptionen).
Tumblingtræning: Fredag kl. 18:15-20:00 i Blå hal.

Fitness og styrketræning: Er du over 11 år, har du mulighed for at træne i husets fitnesscenter i alle døgnets timer, ledsaget af en over 18 år. Der vil desuden blive afholdt styrketræninger en gang imellem. Disse vil blive meldt ud skriftligt på Holdsport og mundligt til træning.

Træningen
Cheerleading består af en god blanding af dans, stunting (aktobatik), tumbling (spring) og jumps. Til Ravens træninger vil der sættes fokus på kammeratskab, tillid, kropskontrol og basistræning indenfor de forskellige elementer af cheerleading. Desuden vil vi træne efter cheer level 3 og forsøge at gøre udøverne så komfortable med dette level at de i fremtiden kan rykke op på level 4. Træningen vil have fokus på at udøverne føler sig godt tilpas i sig selv og i samværet med de andre da cheerleading er en holdsport hvor kropskontakt og venskaber er en stor del af sporten.

Vil du gå på Ravens?
Holdet holder åbent for nye holdkammerater i august og september og igen i december. De åbne træninger ligger på denne måde således nye udøvere har tid til at lære den rutine holdet skal vise ved konkurrencer og opvisninger.

Træner
Hovedtræner/Headcoach
Silke Pucill, tlf. 41271837

Hjælpetrænere
Rebekah & Cille

Tilmelding og betaling
Er Ravens noget for dig?
Vil du prøve at gå på holdet 2 gange inden du tilmelder dig? Skriv til holdets headcoach og hør hvilken dag du skal komme.

100 DKK /3. mdr

Om Fenris
Fenris er vores senior COED level 4 hold. Udøverne på holdet er 15+ år – altså født i 2004+.

Tid og sted
Cheertræning: Mandag kl. 19:00-21:00 i Blå hal med smidighedstræning i den sidste halve time.

Tumblingtræning: Fredag kl. 18:15-20:00 i Blå hal.

Fitness og styrketræning: Er du over udøver på Fenris du mulighed for at træne i husets fitnesscenter i alle døgnets timer. Er du under 14 år skal du dog være ledsaget af en over 18 år.

Træningen
Cheerleading består af en god blanding af dans, stunting (akrobatik), tumbling (spring) og jumps. Til træningerne vil vi arbejde med tillid, mobilitet og styrke. Desuden vil vi træne efter cheer level 3-4 så der er både plads til nye udøvere og erfarne udøvere. Holdets træner er i denne sæson også udøver på holdet, og der vil derfor være skiftende trænere hvis headcoach beder klubbens tumblingtræner tage over i nogle tilfælde ved en træning. Holdet deltager i både eksterne og interne konkurrencer samt footballkampe når Badgers spiller på hjemmebane. I disse tilfælde vil der blive afholdt ekstra træninger. 

Vil du gå på Fenris?
Holdet holder åbent for nye holdkammerater i august og september og igen i december. De åbne træninger ligger på denne måde, så nye udøvere har tid til at lære den rutine holdet skal vise ved konkurrencer og opvisninger.

Træner
Hovedtræner/Headcoach
Silke Pucill, tlf. 41271837

Tumblingtræner
Anders Winter

Tilmelding og betaling
Er Fenris noget for dig?
Vil du prøve at gå på holdet 2 gange inden du tilmelder dig? Skriv til holdets headcoach og hør hvilken dag du skal komme.

100 DKK /3. mdr

Aldersregler

Aldersreglerne for hold er defineret af DAFF og fremgår af deres regelsæt for konkurrencer.